«Смачно» - кулинарные рецепты, салаты, блюда, диеты, кухни, меню.
Как приготовить гранолу: пошаговый рецепт Как приготовить гранолу: пошаговый рецепт
Приготовить гранолу очень просто — достаточно смешать овсяные хлопья с орехами, сухофруктами и медом и запечь это все в духовке
?????? ??????? ?? ??????? ????? ????? ?????????? ? ??????? «Смачно» - кулинарные рецепты, салаты, блюда, диеты, кухни, меню. RSS 1.0 «Смачно» - кулинарные рецепты, салаты, блюда, диеты, кухни, меню. RSS 2.0
Всего рецептов: 6539 меню: 186 диет: 484 ресторанов: 907
empty

 
 
Блоги
 
 
Домашний хлеб от Татьяны Литвиновой и Ольги Волковой («Все буде смачно!») (видео)
Домашний хлеб от Татьяны Литвиновой и Ольги Волковой («Все буде смачно!») (видео)
Кулинарный эксперт Татьяна Литвинова дает мастер-класс по приготовлению домашнего хлеба рукодельнице Ольге Волковой. А еще показывает, как готовить масло с разными вкусами, арахисовую пасту и аппетитные бутерброды

 

Zaitseva


 

Квашені огірки, як із бочки

30.06.2016 14:39

В нашій сім’ї квашені огірки завжди були популярні – скільки пам’ятаю, їх завжди готує бабуся, ставить у погріб, а взимку ти дістаєш цю кислятину, пробуєш і «бачиш Москву» )))


Особисто мені квашені огірки подобаються набагато більше, аніж консервовані чи малосольні. Та й користі в квашених теж більше.

Для тих, хто не в курсі: в квашених огірках (як, до речі, і в інших квашених овочах) зберігається більшість вітамінів. Адже квашеним огіркам не потрібні додаткові консерванти чи кип’яток, яким ми заливаємо огірки при консервації й цим самим убиваємо вітаміни. До того ж, вітаміни в квашених огірках зберігаються аж до весни.

А ще кислих квашених огірків бояться віруси. Та й немає кращої закуски, аніж квашений огірок! А сам розсіл — просто бомба! 

Можна, до речі, робити асорті з капусти та огірків й квасити так. Але про це іншим разом.

Отже, квасимо.

Потрібно:
Огірки — скільки поміщається в 3-літрову банку
Часник (давлений) — 2 ст.л.
Кріп — стебло
Листя смородини — 5-6 шт.
Листя хрону — 0,5-1 шт.
Сіль — 80 г

Готуємо:
Вкладаємо огірки в банку. Кріп, листя смородини, хрону миємо. Стебло кропу подрібнюємо (можна просто поламати), листя хрону теж рвемо на шматочки. Кладемо кріп, листя хрону й смородини в банку.

Додаємо сіль і часник. Часник, як уже було сказано раніше, давимо. Можна для смаку також додати маленьку гостру перчинку.

Заливаємо цю братію холодною кип’ячою водою, накриваємо капроновою кришкою та ставимо на холод. В ідеалі було б добре поставити в погріб, але якщо погребу немає, то підійде холодильник.

Все. Чекаємо зими )



Версия для печати
Отправить страницу на E-Mail


 
Загрузка ...
 
Другие записи в блоге:

19, августа 2016

15, августа 2016

Открываешь банку такого сока — и снова будто лето наступило...
04, августа 2016

Перейти в блог
 
 
 
Кулинарный словарь
Влево Вправо
 


кулинарные рецепты

разные диеты
|
кулинария
|
рецепты
|
сладкие рецепты
|
рецепты супов
|
рецепт приготовления
|
новый год
 
© 2008 «Смачно» - кулинарные рецепты, салаты, блюда, диеты, таблица калорий, вкусные рецепты, японская диета, похудение, пицца, диета, мед, еда, блюда, украинская кухня, продукты питания, коктейли, закуски, выпечка, каши, кулинарные блюда, питание.
© 2008 Разработано New Age Lab



Все права на материалы, находящиеся на данном сайте, охраняются согласно действующему законодательству Украины. При любом использовании материалов, размещенных на данном сайте, ссылка на источник обязательна. Информация и материалы в рубрике <Блоги>, размещаются пользователями сайта, в связи с этим администрация сайта не несет ответственности за информацию и материалы размещенные в рубрике <Блоги> .