«Смачно» - кулинарные рецепты, салаты, блюда, диеты, кухни, меню.
Все на пикник!  Все на пикник!
Сделайте свой отдых самым вкусным и незабываемым! Лучшие рецепты и советы для пикника
?????? ??????? ?? ??????? ????? ????? ?????????? ? ??????? «Смачно» - кулинарные рецепты, салаты, блюда, диеты, кухни, меню. RSS 1.0 «Смачно» - кулинарные рецепты, салаты, блюда, диеты, кухни, меню. RSS 2.0
Всего рецептов: 6145 меню: 168 диет: 475 ресторанов: 901
empty

 
 
Блоги
 
 
Кукуруза от Игоря Мисевича и Анны Селюковой («Все буде смачно!»)
Кукуруза от Игоря Мисевича и Анны Селюковой («Все буде смачно!»)
Сладкая, ароматная, нежная… Ну какое лето без кукурузы! И как же все-таки долго ее готовить… Кулинарный эксперт Игорь Мисевич знает, как приготовить кукурузу всего за 20 минут! Свои секреты Игорь рассказал нам и участнице шоу «Холостяк» Анне Селюковой

 

Zaitseva


 

Квашені огірки, як із бочки

25.06.2015 12:30

В нашій сім’ї квашені огірки завжди були популярні – скільки пам’ятаю, їх завжди готує бабуся, ставить у погріб, а взимку ти дістаєш цю кислятину, пробуєш і «бачиш Москву» )))


Особисто мені квашені огірки подобаються набагато більше, аніж консервовані чи малосольні. Та й користі в квашених теж більше.

Для тих, хто не в курсі: в квашених огірках (як, до речі, і в інших квашених овочах) зберігається більшість вітамінів. Адже квашеним огіркам не потрібні додаткові консерванти чи кип’яток, яким ми заливаємо огірки при консервації й цим самим убиваємо вітаміни. До того ж, вітаміни в квашених огірках зберігаються аж до весни.

А ще кислих квашених огірків бояться віруси. Та й немає кращої закуски, аніж квашений огірок! А сам розсіл — просто бомба! 

Можна, до речі, робити асорті з капусти та огірків й квасити так. Але про це іншим разом.

Отже, квасимо.

Потрібно:
Огірки — стільки, скільки вміщається в 3-літрову банку
Часник (давлений) — 2 ст. Ложки
Кріп — стебло
Листя смородини — 5-6 шт.
Листя хрону — 0,5-1 шт.
Сіль — 80 г

Готуємо:
Вкладаємо огірки в банку. Кріп, листя смородини, хрону миємо. Стебло кропу подрібнюємо (можна просто поламати), листя хрону теж рвемо на шматочки. Кладемо кріп, листя хрону й смородини в банку.

Додаємо сіль і часник. Часник, як уже було сказано раніше, давимо. Можна для смаку також додати маленьку гостру перчинку.

Заливаємо цю братію холодною кип’ячою водою, накриваємо капроновою кришкою та ставимо на холод. В ідеалі було б добре поставити в погріб, але якщо погребу немає, то підійде холодильник.

Все. Чекаємо зими )



Версия для печати
Отправить страницу на E-Mail


 
Загрузка ...


кулинарные рецепты

разные диеты
|
кулинария
|
рецепты
|
сладкие рецепты
|
рецепты супов
|
рецепт приготовления
|
новый год
 
© 2008 «Смачно» - кулинарные рецепты, салаты, блюда, диеты, таблица калорий, вкусные рецепты, японская диета, похудение, пицца, диета, мед, еда, блюда, украинская кухня, продукты питания, коктейли, закуски, выпечка, каши, кулинарные блюда, питание.
© 2008 Разработано New Age Lab



Все права на материалы, находящиеся на данном сайте, охраняются согласно действующему законодательству Украины. При любом использовании материалов, размещенных на данном сайте, ссылка на источник обязательна. Информация и материалы в рубрике <Блоги>, размещаются пользователями сайта, в связи с этим администрация сайта не несет ответственности за информацию и материалы размещенные в рубрике <Блоги> .